Komitet Obywatelski = Gdańsk bliżej świata. (Solidarność, 1989)
Plakat wyborczy. Drzewo na szarym tle z jednym zielonym liściem i napisem Solidarność; program Gdańskiego Komitetu Obywatelskiego. Na prawej krawędzi nazwisko autora - Konotowicz (?).