Kronika studencka w hallu Politechniki Gdańskiej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia studentów oglądających kronikę studencką w hallu Politechniki Gdańskiej, 1978 rok.