Baza rybacka - Rogiński, Bolesław (1907-1990). ([Gdańsk], 1960)
Przedstawia dwie kobiety sprzedające ryby z koszy i skrzyń z lodem.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, sygnatura autora. Miejsce powstania i data według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.