[Afisz. Incipit] Ogłoszenie o ulgach podatkowych dla osadników na Ziemiach Odzyskanych / Jerzy Skarzynski. - Skarżyński, Jerzy Stanisław (1911-2003) ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z treścią ogłoszenia z 18.10.1946 r.