[Afisz. Incipit:] W niedzielę, dnia 29 czerwca 1947 r. ... w sali Filharmonii Bałtyckiej w Sopocie ... odbędzie się popis uczniów... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie pod kier. prof. Małgorzata Strzeszwska, przy fortepianie Irena Wodiczko.