[Afisz. Incipit:] W niedzielę, dnia 29 czerwca 1947 r. ... w sali Filharmonii Bałtyckiej w Sopocie ... odbędzie się popis uczniów... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie pod kier. prof. Małgorzata Strzeszwska, przy fortepianie Irena Wodiczko.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Szkoły muzyczne; Sopot (woj. pomorskie); Druki ulotne