Literatura a rzeczywistość - Związek Literatów Polskich (1949-1983). Oddział (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o wykładzie dra Mariana Des Loges w Sopocie 22.05.1950 r.
Keywords: Des Loges, Marian -- (1898-1957).; Związek Literatów Polskich (1949-1983). -- Oddział (Gdańsk) -- druki ulotne