[Zwiedzanie Parku Oliwskiego] / fotografia B. Bichawska. - Bichawska, B. (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia grupę turystów ze Spółdzielni Kółek Rolniczych w Krośnie zwiedzających Park Oliwski, 1979.