Gesänge zur Todten-Feyer in der Loge zur Einigkeit. ([Gdańsk : s.n., 1805)
Druk z tekstem pieśni żałobnej masonów gdańskich Loge zur Einigkeit (Jedność).
Data i miejsce wyd. na pdst. treści i katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Masoni -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Pieśni niemieckie -- 19 w. -- teksty