Exlibris V. Martinez Yuste F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). (1959)
Przedstawia, w nieregularnym owalu, mężczyznę wyciągającego kobietę z łóżka, w głębi duża cyfra: VI. Wzdłuż górnej krawędzi napis: Exlibris V. Martinez Yuste. Sygn. aut. w obrębie kompoz. i nr dzieła 129.