Gdańsk - Nowy Port, ulica Oliwska 63 / Fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1992)
Przedstawia kamienicę na skrzyżowaniu ulicy Oliwskiej i Księdza Mariana Góreckiego w Gdańsku Nowym Porcie, 1992 r.