Ex robiis Frau Agnes Drobner HK. - Kozel, Hans Eduard (1875-ok. 1927) (1895)
W okręgu przedstawia popiersie kobiety ze skrzydłami. Napis u góry: Ex robiis, u dołu: Frau Agnes Drobner. Sygn. aut. w obrębie kompoz.