Biuletyn Gdańskiego Oddziału Polskiego Towarzystwa Fotograficznego - Sobol, Tadeusz; Uklejewski, Janusz (1925-2011); Wański, Tadeusz (1894-1958); Zuchowicz, Mieczysław (fotograf) (Gdańskie Towarzystwo Fotograficzne, 1954)
Zawiera 7 fot. artystycznych członków GTF, o różnej tematyce.