Friedrich Wilhelm v. Clausewitz Polizei Präsident von Danzig G. H. Busse. - Busse, Georg, Heinrich (1810-1868) (Druck u. Verlag der Lithogr. Anstalt und Kupferdruckerei von Jul. Sauer in Danzig, 1850)
Przedstawia portret stojący w ujęciu do kolan Friedricha Wilhelma von Clausewitza, prezydenta gdańskiej policji w latach 1840-1875.