Gdynia Widok z Kamiennej Góry / fot. J. Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Biuro Wydawnicze RUCH, 1960)
Przedstawia widok z Kamiennej Góry na Skwer Kościuszki i wlot ul. Stefana Żeromskiego, ok. 1965 r.