Żołnierze! : Polacy! ([S.l. : s.n., 1943)
Antybolszewicki, prohitlerowski druk.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Wojna światowa (1939-1945) -- druki ulotne; Wojna światowa (1939-1945) -- Polska -- druki ulotne