Ex Libris Felix Hübel - Holzhey, Hermann (1878-1935).; Hübel, Felix (1874-1922). ([S. l.], 1908)
Przedstawia rzekę płynącą przez las. W lewym rogu napis kursywą: Ex Libris Felix Hübel. Autograf aut. pod odciskiem płyty.
Pod wyobrażeniem ołówkiem nazwisko aut. i data.