E. L. Kazimierz Kutz / Jerzy Napieracz. - Napieracz, Jerzy (1929-2018) (1997)
Taśma filmowa ułożona w kształt korony, niżej bryła węgla, napis: E. L. Kazimierz Kutz. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.