E. L. Kazimierz Kutz - Napieracz, Jerzy (1929-2018); Kutz, Kazimierz (1929-2018). ([Miejsce nieznane], 1997)
Taśma filmowa ułożona w kształt korony, niżej bryła węgla, napis: E. L. Kazimierz Kutz. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, symbol techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1990-.