Wykaz publikacji Księdza Profesora Remigiusza Sobańskiego - Sobański, Remigiusz (1930-2010). (2000)
1. Bibliografia podmiotowa. - Książki. - Bibliografie. - Artykuły. - Hasła encyklopedyczne. - Recenzje. - Wywiady i głosy w dyskusji. - Przemówienia. - Homilie. - Wyroki "coram" Sobański ogłoszone drukiem. 2. Bibliografia przedmiotowa.
Tytuł nagłówkowy.
W bibliografii podmiotowej pominięto teksty o charakterze wyłącznie sprawozdawczym oraz - zasadniczo - artykuły w prasie tygodniowej. Stan z 30.06.2000.
W bibliografii przedmiotowej nie uwzględniono recenzji, charakterystyk w podręcznikach zagranicznych oraz analiz mieszczących się w charakterystykach "szkół kanonistycznych".
Keywords: Sobański, Remigiusz -- (1930-2010); 1989-2000; 1945-1989; 2001-; 1901-2000; Duchowieństwo katolickie; Polska; Artykuł z pracy zbiorowej; Bibliografia osobowa