Papież Jan Paweł II nawiedza Kościół sandomiersko-radomski. ([Mennica Państwowa], 1991)
Medal. Awers: Półpostać papieża z pastorałem, napis: Jan Paweł II Nawiedza Kościół Sandomiersko Radomski - Radom 4.06.1991. Rewers: Matka Boska, z boków dwie półpostacie, Bł. Wincenty - Św. Kazimierz.