List do kapłanów na Wielki Czwartek 2000 / Jan Paweł II. - Jan Paweł II (papież ; 1920-2005)
List z Wieczernika. Zrodzeni z miłości. Skarb w naczyniach glinianych. Sacerdos et Hostia. Czyńcie to na moją pamiątkę. Pamiątka uobecniająca. Zadanie Wieczernika.