List do kapłanów na Wielki Czwartek 2000 - Jan Paweł II (papież ; 1920-2005). (2010)
List z Wieczernika. Zrodzeni z miłości. Skarb w naczyniach glinianych. Sacerdos et Hostia. Czyńcie to na moją pamiątkę. Pamiątka uobecniająca. Zadanie Wieczernika.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Katolicyzm; Kapłaństwo; Artykuł z pracy zbiorowej; List apostolski