[Biskupi w kościele Mariackim w Gdańsku] / Pracownia Fotografii Artystycznej Pepliński Edmund. - Pepliński, Edmund (1959)
Przedstawia biskupów Antoniego Baraniaka, Lecha Kaczmarka i Edmunda Nowickiego w kościele Mariackim w Gdańsku 18 stycznia 1958 roku.