I sekretarz KW PZPR Gdańsk Kociołek i dyrektor inżynier Sołdek Stocznia Wisła / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1969)
Przedstawia Stanisława Kociołka I sekretarza Komitetu Warszawskiego Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej podającego rękę Stanisławowi Sołdkowi 1969 rok.