Przystań rybacka w Świbnie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia przystań rybacką w Gdańsku Świbnie, na pierwszym planie owce, 06. 11. 1979 r.