Przystań rybacka w Świbnie - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia przystań rybacką w Gdańsku Świbnie, na pierwszym planie owce, 06. 11. 1979 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Owce -- fotografia; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk