[Afisz. Incipit] Zarządzenie. W związku z przejsciem okresu zimowego na okres letni ... / J. Piotrowski. - Piotrowski, Jan (1907-1984) (Pełnomocnik Rzadu R.P. na obwód Lebork, 1946)
Afisz z kwietnia 1946 r. informujący o zmianie godzin policynych.