[Afisz. Incipit:] Mecz o Mistrzostwo I-Ligi pomiędzy Gwardia Warszawa - Polonia Gdańsk. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o meczu 23.01.1966 r. Hala Stoczni Gdańskiej ul. Jana z Kolna 31.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Boks; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne; Afisz sportowy