NSZZ Solidarność Protest! Protest! - Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność". Zarząd Regionu Małopolska (Kraków : Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" Zarząd Regionu Małopolska, 1991)
Afisz inf. o protestach w maju 1991 wraz z wymienionymi błędami ówczesnej polityki gospodarczej.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- druki ulotne; Polska -- sytuacja gospodarcza -- 1970-2000 -- druki ulotne; Polska -- sytuacja społeczna -- 1970-2000 -- druki ulotne