K. K. O. Wrzeszcz : nowy budynek. (Gdańsk, 1947)
Przedstawia dobudowany do ruin kamienic parterowy budynek na rogu ulic Grunwaldzkiej i Jaśkowa Dolina w Gdańsku-Wrzeszczu, 1947 r.
Tytuł pod zdjęciem odręcznie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Aleja Grunwaldzka (Gdańsk); Gdańsk (woj. pomorskie); Wrzeszcz (Gdańsk ; część miasta)