[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Wobec nakazu chwili, aby tegoroczna akcja siewna ... (Lebork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o możliwościach wzięcia bezpłatnie w dzierżawę gruntów pod uprawę.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.