Ex libris Tadeusza Piaskowskiego / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). (1980)
Drzewo na tle zegara słonecznego, u dołu napis: Ex libris Tadeusza Piaskowskiego, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.