Secrets Of Cold Sea - Čengić, Plamenko (1948- ). (2014)
Przedstawienie abstrakcyjne z krzyżujących się linii i małych owali, w prawym rogu u dołu napis: Secrets Of Cold Sea. Pod wyobrażeniemołówkiemautograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Chorwacja -- 1990-.