I. Rozporządzenie = 1. Anordnung - Will, Georg (Hela : [s.n.], 1939)
Afisz z tekstem rozporządzenia z 13.10.1939 r. z okupowanego Helu.
Keywords: Wojna światowa (1939-1945) -- Polska -- Hel; Hel (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja).