Wycieczka na wystawę Ziem Odzyskanych. (Tczew : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o wycieczce dla członków Tczewskiej Spółdzielni Spożywców we wrzesniu 1948 r.
Keywords: Spółdzielnie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Spółdzielnie -- Polska -- Tczew -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne