[Dom galeriowy przy kościele Świętej Trójcy w Gdańsku] [aut. odb. Karol Nowaliński]. - Nowaliński, Karol (1935- ). (Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia fragment ściany zachodniej kościoła Świętej Trójcy, na pierwszym planie dom galeriowy, ok. 1890-1910 r.