[Dom galeriowy przy kościele Świętej Trójcy w Gdańsku] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia fragment ściany zachodniej kościoła Świętej Trójcy, na pierwszym planie dom galeriowy, ok. 1890-1910 r.
Tyt. nadany przez katalogującego wg przedstawienia, miejsce, data i aut. odb. wg inwentarza.
Fot. Gd.