[Afisz. Incipit] Obywatele! W drugą rocznicę Powstania Warszawskiego, Słupsk ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o odsłonięciu w Słupsku pomnika ku czci powstańców warszawskeich, 15.11.1946 r.