[Afisz. Incipit] Zawiadomienie. W dniu 20. kwietnia 1947 r. ... odbędzie się ... doroczne walne zgromadzenie członków Powszechnej Spółdzielni Spożywców ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z informujący o zebraniu.