[Afisz. Incipit] Zawiadomienie. W dniu 20. kwietnia 1947 r. ... odbędzie się ... doroczne walne zgromadzenie członków Powszechnej Spółdzielni Spożywców ... (Darłowo : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z informujący o zebraniu.
Keywords: Spółdzielczość -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Spółdzielczość; Sławno (Polska, powiat sławieński) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sławno (woj. zachodniopomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne