Kryzysy w życiu seminaryjnym i kapłańskim / Aleksander Jacyniak. - Jacyniak, Aleksander (1959- ).
Kryzys wierności. Kryzys moralny. Kryzys wiary. Kryzys rytmu życia. Kryzys życia w samotności. Kryzys altruizmu. Kryzys eschatologicznego myślenia i wartościowania. Niebezpieczeństwo wypalenia.