Wejście do portu gdańskiego / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia statek wpływający do portu gdańskiego, w tle widoczne Westerplatte, 1979 r.