Robotnicy portowi! Po sześciu latach [...] - Spółdzielnia Spedycyjno-Przeładunkowa "Bałtyk" (Gdynia). (Gdynia : [s.n.], 1946)
Druk nawołujący do wstąpienia do Spółdzielni "Bałtyk".
Keywords: Spółdzielnie -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne