[Afisz. Incipit:] Teatr STS w Warszawie Jacek Bocheński Tabu wykonuje Kalina Jędrusik ... ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o występach 13-16.07.1966 r. w Teatrze Letnim w Sopocie oraz 17-18.07.1966 r. w Klubie Studenckim Żak w Gdańsku. Reżyseria: Jerzy Markuszewski, scenografia: Zofia Góralczyk.