[Afisz. Incipit] Państwowy Teatr Wybrzeże Państwowa Filharmonia Bałtycka Repertuar. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz z repertuarem na 9.07-15.07.1951 r.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne