Zakłady przemysłowe na Wyspie Spichrzów Widok od strony wschodniej / Foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia budynki wytwórni pasz Bacutil przy ul. Jaglanej 5, widok zza Motławy, 1987 r.