[Afisz. Incipit:] Związek b. Więźniów Politycznych Koło Tczew urządza ... przedstawienie amatorskie p.t. Lekarz mimo woli komedia Moliera w 3 aktach ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 30.11.1947 r. w Pelplinie w Domu Ludowym.