[Afisz. Incipit:] Związek b. Więźniów Politycznych Koło Tczew urządza ... przedstawienie amatorskie p.t. Lekarz mimo woli komedia Moliera w 3 aktach ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 30.11.1947 r. w Pelplinie w Domu Ludowym.
Keywords: Polski Związek Byłych Więźniów Politycznych Hitlerowskich Więzień i Obozów Koncentracyjnych; 1901-2000; 1945-1989; Amatorskie zespoły artystyczne; Tczew (woj. pomorskie); Afisz