Anatomia mitu / Krzysztof Jaskułowski. - Jaskułowski, Krzysztof (1972- ).
Recenzja książki: Polityka symboli : eseje o antropologii politycznej / Iwan Čolović ; tłumaczyła Magdalena Petryńska. Kraków, 2001.